Template:Soprintendenza/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Soprintendenza
La utilització d'aquesta reproducció d'un "bé cultural" pot estar restringida per la legislació italiana, ja que requereix un pagament al superintendent local (en italià soprintendenza, administrador governamental responsable del patrimoni) per a qualsevol ús de les reproduccions d'aquests béns (article 107) que no sigui per a propòsits personals o educatius (article 108). Wikimedia Commons no es considera subjecte a aquests requisits ja que està hostatjat als Estats Units d'Amèrica. S'adverteix als usuaris que siguin ciutadans d'Itàlia que són els únics responsables de qualsevol incompliment de les lleis locals. Vegeu el nostre avís legal per a més informació. Aquestes restriccions són independents dels drets d'autor de l'obra reproduïda.

Es consideren béns culturals (article 10): aquells que pertanyen a l'estat i que presenten un interès artístic, històric, arqueològic o etnològic com les obres exposades en museus o galeries, restes arqueològiques, edificis històrics, biblioteques, arxius i col·leccions, llocs d'interès cultural i artístic, fotografies i altres elements declarats com a béns culturals pel Ministeri dels Béns i Activitats Culturals, excepte que s'hagin declarat exempts explícitament. El catàleg nacional de béns culturals no és accessible públicament.

Les reproduccions d'obres italianes classificades com a béns culturals només es poden mostrar a la Viquipèdia en italià utilitzant l'avís legal apropiat sota la seva Política de Doctrina d'Exempció. Això requereix que s'ha de carregar localment, a baixa resolució, i justificant el seu ús. Les còpies en alta resolució de Commons no es poden utilitzar a la Viquipèdia en italià.
Italy
NOTA: No utilitzeu directament aquesta plantilla! Només és una traducció. Feu servir simplement {{Soprintendenza}}.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Soprintendenza}} instead!