User talk:Arch

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Hello and welcome on this talkpage. You can leave comment(s) in Nederlands (Dutch), English or German language (Ich antworte in der Englischen Sprache, weil schriftlich in deutscher Sprache schwierig ist fur mich.) Unanswered archived material may be considered to be read.

File:Martini wapen 1844.svg[edit]

Beste Arch

Is het mogelijk dat je op het wapen van Martini Buys de vijf rode koeken op de gouden keper alsnog intekent? Ik heb het wapen als voorbeeld geplaatst in het lemma Koek (heraldiek). En nu ontbreken juist de 5 koeken. Bvd. Haagschebluf (talk) 12:33, 18 September 2015 (UTC)

File:Rijkswapen der Nederlanden.svg[edit]

Hoi Arch,

Ik hoop dat je dit nog leest, zou je het motto op het kleine rijkswapen willen corrigeren? Het moet zijn: Je maintiendrai. Dus met een i voor de e. Bedankt, Dqfn13 (talk) 11:17, 16 December 2015 (UTC)

Wapen van Heerlen[edit]

Beste Henk,

Als architect ben ik betrokken bij een nieuwe fietsenstalling voor de gemeente Heerlen. Op de gevel willen wij het wapen van Heerlen schilderen in groot formaat. Daarvoor ben ik op zoek naar een correcte afbeelding van het actuele stadswapen in hoge resolutie. Heb jij interesse om ons daarmee te helpen?

Met vriendelijke groeten,

Joep Hermans hermansvliegenarchitecten joep@hermansvliegen.nl 045-4040871