Ризница:Искази

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Statements and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Statements and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎français • ‎polski • ‎македонски • ‎العربية • ‎日本語

Засега се овозможени само исказите „прикажува“ во структурираните податоци, но во иднина ќе додадеме повеќе искази за опишување на податотеката на структуриран начин.

Поврзано

  • Help:Statements на Википодатоците — како проектот работи со искази.