User:Aktron/Author2/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Brusel, Hallepoort, park II.jpg
Оваа слика е дело на корисникот на Ризницата и Википедија Aktron. Кога ја користите сликата на друго место, наведете ме вака: Aktron / Wikimedia Commons.
UserIconMail.svg
Би ценел доколку ме известите кога користите мое дело вон Викимедија.

Не ја коопирајте сликата бесправно, занемарувајќи ги условите на долунаведената лиценца - сликата не е во јавна сопственост.
Доколку сакате посебна дозвола за употреба или да ја набавите сликата, тогаш контактирајте ме за да се спогодиме.

Повеќе мои дела можете да погледате во личната галерија.

More information about pictures cs en +/−

Translations of this template cs en mk pl sr +/−