Template:Flickrvio/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Dialog-warning.svg Оваа слика од Flickr ги задоволува критериумите за брзо бришење.

Податотекава, иако е правилно преземена од Flickr, прави прекршок на авторските права бидејќи е очигледно дека за неа постојат авторски права и нивниот сопственик не е оној што ја подигнал на Flickr, а оној што ја поседува сликата не ја објавил под.
Оваа податотека подлежи на брзо бришење освен ако не биде прелиценцирана од имателот на авторските права согласно Правилата за лиценцирање на Ризницата.


Жалба: Ако не сте согласни со брзото бришење на податотеката, тогаш образложете го вашиот став на нејзината страница за разговор.
Доколку оваа страница не ги задоволува критериумите за брзо бришење, тогаш отстранете го ова известување.

English | español | italiano | македонски | svenska | +/−


Напомена за администраторите: Не бришете го шаблонов, туку само страниците и податотеките што го содржат!

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Flickrvio}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Flickrvio}} instead!