Template:Derivativenote/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Olet ladannut jälkiperäisen teoksen
Olemme pahoillamme, mutta lataamasi kuva [[:{{{1}}}]] on merkitty tekijänoikeusrikkomukseksi. Wikimedia Commons hyväksyy vain vapaasti lisensoidut kuvat, eli kuvat joita kuka tahansa voi käyttää mihin hyvänsä. Jos otat valokuvan jostakin tekijänoikeuden alaisesta teoksesta tai skannaat tekijänoikeuden alaisen teoksen, alkuperäisen teoksen tekijänoikeus siirtyy todennäköisesti myös siitä otettuun valokuvaan tai siitä skannattuun skannaukseen. Tässä tapauksessa on käynyt juuri niin. Lisätietoja varten katso käytännöt Jälkiperäiset teokset ja Panoraamavapaus. Voit kysyä kysymyksiä Commonsin käytännöistä kahvihuoneessa. Tiedosto on poistettu. Jos tiedosto ei mielestäsi riko tekijänoikeuslakia, voit tehdä palautuspyynnön. Ensin sinun kannattaa kuitenkin tutustua ohjesivuun tarkasti. Muista perustella selityksesi.

čeština  dansk  Deutsch  English  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  polski  português  português do Brasil  sicilianu  slovenščina  suomi  svenska  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  ไทย  日本語  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

HUOMIO: Älä käytä tätä mallinetta! Tämä on ainoastaan käännöstarkoitusta varten. Käytä sen sijaan mallinetta {{Derivativenote}}.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Derivativenote}} instead!