User talk:Zquid

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Welcome to Wikimedia Commons, Zquid!

-- Wikimedia Commons Welcome (talk) 15:48, 28 September 2016 (UTC)

WMSE-mall?[edit]

Hej! Här ser jag att du lagt in WMSE-mall, för att WMSE ska få lättare att räkna vem som gjort vad. Du har inte lagt in info om resebidrag. Har du fått reseersättning från Wikimedia Sverige, eller sökte du inte efter det? Allt gott.--Paracel63 (talk) 18:49, 5 March 2018 (UTC)

Hej! Jag fick ju trevligt & gratis boende, och sökte inte någon ersättning från WMSE. :-) // Zquid (talk) 14:07, 6 March 2018 (UTC)
👍 Gillar Wikipedia och WMSE tackar och bockar! :-)--Paracel63 (talk) 17:16, 6 March 2018 (UTC)
Det är jag som ska tacka och bocka...! :-) // Zquid (talk) 17:26, 6 March 2018 (UTC)

September är nästan slut: missa inte Wiki Loves Monuments 2019![edit]

Hej,

Du får det här meddelandet då du tidigare bidragit med bilder till den svenska deltävlingen av Wiki Loves Monuments, och jag hoppas att du vill vara med i år också. Kategorierna är som vanligt byggnadsminnen, fornminnen, K-märkta fartyg och arbetslivsmuseer, och du är välkommen att bidra med bilder hela september. Om du varit ute i världen och rest kan du även se om resorna sammanfaller med övriga internationella deltävlingar, och i så fall vara med och tävla även där.

Välkommen till tävlingen, och lycka till! /Axel Pettersson (WMSE) (talk) 15:32, 23 September 2019 (UTC)

Tusen bilder...[edit]

@Ainali: Nu har vi tydligen kommit upp i tusen uppladdade bilder till WLE, enligt statistiken. [1] :-) // Zquid (talk) 17:26, 24 May 2020 (UTC)

Nu är det dags för Wiki Loves Monuments 2020![edit]

Vinnarbilden i Wiki Loves Earth!

Hej!

(For information in English, see Wiki Loves Monuments 2020 in Sweden or other participating countries.)

Du får det här meddelandet då du tidigare har deltagit i de svenska deltävlingarna av Wiki Loves Monuments eller Wiki Loves Earth! För någon vecka sedan blev det klart vem som tog hem förstapriset i Wiki Loves Earth 2020 – stort grattis till Brydand100 och hans fotografi av Röttlefallet! Alla vinnare kan du se här – tack alla deltagare för fina bidrag!

Den 1 september inleds 2020 års svenska deltävling av Wiki Loves Monuments, där det skulle vara väldigt roligt om du ville vara med och delta! Målet med Wiki Loves Monuments är att fotografera svenska kulturarvsmonument. De kategorier som ingår är byggnadsminnen, fornminnen, K-märkta fartyg och arbetslivsmuseer – och du är välkommen att bidra med bilder hela september.

Välkommen till tävlingen, och lycka till! /Eric Luth (WMSE) (talk) 14:27, 31 August 2020 (UTC)