Template:Copyvionote/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Varoitus kuvan poistamisesta
Wikimedia Commons hyväksyy vain vapaasti lisensoidut kuvat, joita kuka tahansa saa käyttää mihin tarkoitukseen hyvänsä ilman erillistä lupaa. Tallentamasi tiedoston [[:{{{1}}}|{{{1}}}]] ei uskota täyttävän tätä ehtoa, koska mitään todistetta siitä, että kuva olisi lisensoitu vapaalla lisenssillä tai vailla tekijänoikeuden suojaa, ei ole. Ellei toisin mainita, perinteiset tekijänoikeuslait eivät suo näitä vapauksia, joten tallenna Commonsiin vain kuvia, joiden tekijänoikeuksien haltija olet itse. Muiden tekemiä teoksia voit tallentaa vain siinä tapauksessa, että ne eivät nauti tekijänoikeuden suojaa (esimerkiksi niiden tekijänoikeus on rauennut) tai tekijänoikeuksien haltija on lisensoinut ne vapaalla lisenssillä. Vain pieni vähemmistö netin kuvista täyttää nämä vaatimukset. Katso Commonsin tekijänoikeuskäytäntö tarkempaa selostusta varten. Voit pyytää apua kahvihuoneesta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot. Tiedosto on nyt poistettu. Jos tiedostoa ei mielestäsi poistettu poistokäytännön mukaan, voit pyytää palautusta. Selosta valituksessasi, miksi uskot tiedoston olevan vapaasti lisensoitu tai vailla tekijänoikeuden suojaa.

Afrikaans  asturianu  Bahasa Melayu  Bahasa Indonesia  azərbaycanca  British English  dansk  italiano  sicilianu  Deutsch  euskara  català  magyar  čeština  português do Brasil  norsk bokmål  română  Lëtzebuergesch  español  português  English  hrvatski  Plattdüütsch  français  Nederlands  norsk  Malti  Deutsch (Sie-Form)‎  norsk nynorsk  polski  galego  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  Zazaki  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)‎  български  македонски  русский  српски / srpski  тоҷикӣ  українська  հայերեն  मराठी  বাংলা  മലയാളം  ไทย  မြန်မာဘာသာ  한국어  日本語  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  العربية  فارسی  +/−

HUOMIO: Älä käytä tätä mallinetta! Tämä on ainoastaan käännöstarkoitusta varten. Käytä sen sijaan mallinetta {{Copyvionote}}.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Copyvionote}} instead!