Template:WLM 2019 thank you/i18n/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:WLM 2019 thank you/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:WLM 2019 thank you/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Wiki Loves Monuments logo

Gràcies per participar en Wiki Loves Monuments 2019! Per favor, ajuda'ns amb aquesta enquesta.

Benvolgut WLM 2019 thank you/i18n,

Gràcies per contribuir a Wiki Loves Monuments 2019, i per compartir les teves fotografies amb el món sencer! Ens agradaria emprar un altre cop uns quants minuts del teu temps. Gràcies a la participació de persones com tu, el concurs ha obtingut més de 210.000 fotografies d'elements del patrimoni cultural de més de 40 països a tot del món.

Pots trobar totes les teves fotografies en el teu registre de càrrega, i naturalment, ets molt benvingut a seguir carregant imatges i a ajudar a millorar Wikimedia Commons, fins i tot encara que no siguis capaç de guanyar més premis (de moment). Si t'agradaria començar a editar articles de la Viquipèdia i a compartir el teu coneixement amb altres persones, per favor, ves a la pàgina de benvinguda de la Viquipèdia per més informació, guia i ajuda.

Per fer les properes competicions encara més exitoses que enguany, ens agradaria convidar-te a compartir les teves experiències amb nosaltres amb una enquesta curta. Per favor, emplena aquesta enquesta curta, i ajuda'ns a aprendre què et va agradar i què no sobre Wiki Loves Monuments 2019.

Una cordial salutació, l'equip de Wiki Loves Monuments

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WLM 2019 thank you}} instead.