Template:WLM 2019 thank you/i18n/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:WLM 2019 thank you/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:WLM 2019 thank you/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Wiki Loves Monuments logo

Ви благодариме што учествувавте на „ Вики ги сака спомениците 2019!“. Помогнете ни со анкетата.

Почитуван WLM 2019 thank you/i18n,

Ви благодариме за вашето учество во „Вики ги сака спомениците 2019“ и што ги споделивте вашите слики со целиот свет! Би сакале да ве замолиме да одвоите неколку минути. Благодарејќи на учеството на луѓето како вас, на натпреварот добивме преку 210.000 слики од културнонаследни објекти во преку 40 земји ширум светот.

Сите ваши слики можете да ги најдете во дневникот на подигања, и секако, добредојдени сте да продолжите со подигање и развој на Ризницата, иако нема да можете да добивате уште награди (засега). Ако сакате да почнете со уредување на релевантните статии на Википедија за да го споделите вашето знаење со другите, појдете на Воведната страница за повеќе информации, напатствија и помош.

За идните натпревари да бидат уште поуспешни од годинашниот, би сакале да ве поканиме да ги споделите вашите искуства, пополнувајќи кратка анкета. Пополнете го овој краток прашалник за да дознаеме што ви се допадна, а што не ви се допадна во „Вики ги сака спомениците 2019“.

Срдечен поздрав,
Екипата на WLM

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WLM 2019 thank you}} instead.