Шаблон:WLM 2019 thank you/i18n/sr

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:WLM 2019 thank you/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:WLM 2019 thank you/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Wiki Loves Monuments logo

Хвала Вам за учешће у Wiki Loves Monuments 2019! Молимо Вас за помоћ са овом анкетом.

Драги WLM 2019 thank you/i18n,

Хвала Вам за доприношење у Wiki Loves Monuments 2019, и дељењем ваших слика са целим светом. Желели би смо да Вас питамо поново за неколико минута Вашег времена. Хвала за учешће људима попут Вас, овим такмичењем је добијено више од 210 хиљада слика културне баштине из више од 40 земаља широм света.

Можете пронаћи све ваше слике у Вашем дневнику отпремања, и наравно, врло сте добродошли да наставите са отпремањем слика и помогнете у развоју Викимедијине Оставе, иако нећете моћи да освојите више награда (још увек). Уколико желите да почнете са уређивањем релевантних чланака на Википедији и поделите своје знање са осталим људима, молимо Вас за више информација да погледате страницу за добродошлицу на Википедији где ћете наћи упутства и помоћ.

Да би будућа такмичења била успешнија од овогодишњег, желели би смо да Вас позовемо да поделите своја искуства са нама у краткој анкети. Молимо Вас да попуните ову кратку анкету, и помогнете нам да научимо шта Вам се јесте и није допало у Wiki Loves Monuments 2019.

Срдачан поздрав,
Wiki Loves Monuments тим

НАПОМЕНА: Не користите овај шаблон директно! Он служи само за превођење. Уместо њега користите шаблон {{WLM 2019 thank you}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WLM 2019 thank you}} instead!