Template:File source/hu

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
asturianu  català  čeština  dansk  Deutsch  English  español  euskara  français  galego  italiano  magyar  Nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)‎  македонски  русский  українська  বাংলা  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  中文  中文(中国大陆)‎  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  العربية  فارسی  +/−
Warning sign
Ez a fájl törlésre kerülhet.
Köszönjük, hogy a [[:{{{1}}}]] fájt feltöltötted. A kép leíróoldala azonban nem közli, hogy honnan vagy kitől származik a kép, ezért a jogvédettségi állapot tisztázatlan. Ha a fájl nem a te személyes műved, akkor be kell bizonyítanod, hogy jogod van használni. Ebben az esetben közöld azt is, hogy hol találtad a képet (pl. link a weboldalra ahol a kép szerepel, valamint a felhasználási feltételekhez).

Ha a képnek nincs licenc-sablonja sem, akkor azt is be kell írnod. Ha te készítetted a képet, hangot vagy videót, bocsásd Creative Commons lincenc és/vagy GFDL alá {{self|GFDL|cc-by-sa-3.0,2.5,2.0,1.0}}-el, vagy tedd közkinccsé {{Cc-zero}}-el. Lásd a licenc sablonokat a teljes listáért.

Vedd figyelembe, hogy minden forrás vagy licenc sablon nélküli kép a gyorstörlés szabályai szerint egy hét után törlésre kerül. Ha más fájlokat is feltöltöttél, győződj meg róla, hogy azok el vannak látva a szükséges információval. Az összes általad feltöltött képet megnézheted a Gallery (galéria) eszközzel. Köszönjük.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File source}} instead.