Template:File source/hu

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
العربية  asturianu  беларуская (тарашкевіца)‎  বাংলা  català  čeština  dansk  Deutsch  Ελληνικά  English  español  euskara  فارسی  suomi  français  galego  עברית  hrvatski  magyar  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  norsk bokmål  Plattdüütsch  Nederlands  norsk nynorsk  norsk  polski  português  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  svenska  ไทย  Türkçe  українська  Tiếng Việt  简体中文‎  繁體中文‎  +/−
Warning sign
Ez a fájl törlésre kerülhet.
Köszönjük, hogy a [[:{{{1}}}]] fájt feltöltötted. A kép leíróoldala azonban nem közli, hogy honnan vagy kitől származik a kép, ezért a jogvédettségi állapot tisztázatlan. Ha a fájl nem a te személyes műved, akkor be kell bizonyítanod, hogy jogod van használni. Ebben az esetben közöld azt is, hogy hol találtad a képet (pl. link a weboldalra ahol a kép szerepel, valamint a felhasználási feltételekhez).

Ha a képnek nincs licenc-sablonja sem, akkor azt is be kell írnod. Ha te készítetted a képet, hangot vagy videót, bocsásd Creative Commons lincenc és/vagy GFDL alá {{self|GFDL|cc-by-sa-3.0,2.5,2.0,1.0}}-el, vagy tedd közkinccsé {{Cc-zero}}-el. Lásd a licenc sablonokat a teljes listáért.

Vedd figyelembe, hogy minden forrás vagy licenc sablon nélküli kép a gyorstörlés szabályai szerint egy hét után törlésre kerül. Ha más fájlokat is feltöltöttél, győződj meg róla, hogy azok el vannak látva a szükséges információval. Az összes általad feltöltött képet megnézheted a Gallery (galéria) eszközzel. Köszönjük.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File source}} instead.