Template:Please tag images/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Deutsch  čeština  català  English  español  sicilianu  Tiếng Việt  українська  中文(简体)  slovenščina  polski  Ελληνικά  日本語  slovenčina  فارسی  македонски  中文(繁體)  русский  հայերեն  suomi  Nederlands  français  magyar  עברית  italiano  português  +/−


Dank u wel voor het delen van uw bestanden via Commons. Bedenk u alstublieft dat afbeeldingen en andere bestanden op Commons onder een vrije licentie beschikbaar moeten zijn en bruikbaar moeten zijn voor projecten van Wikimedia. Om anderen in staat te stellen uw bestanden te gebruiken, is het handig als er wat extra informatie beschikbaar is in de beschrijving. De meest belangrijke punten zijn:
  • Beschrijf waar het over gaat in een korte zin. (wat is er op de afbeelding te zien?)
  • Noem de auteur' en de datum waarop het bestand is gemaakt. Als u het zelf heeft gemaakt, geef dat dan expliciet aan. Als het van een andere gebruiker van Wikimedia komt, link dan naar de gebruikerspagina van die gebruiker. Gebruik het liefst CommonsHelper
  • Als u het bestand niet zelf heeft gemaakt, verwijs dan naar de bron waar u het vandaan heeft.
  • Voeg een licentie toe - bestanden zonder juiste licentie worden verwijderd.
  • Voeg het bestand aan een of meer galerijpagina's en/of toepasselijke categorieën toe, zodat anderen het kunnen vinden. Om uit te vinden waar een bestand thuis kan horen, kunt u gebruik maken van CommonSense.

Als u het bestand uit een andere wiki heeft overgenomen, neem dan alle informatie over die daar te vinden is en geeft aan wie het bestand heeft toegevoegd. Gebruik CommonsHelper.

We raden u aan om het sjabloon Template:Information te gebruiken op de beschrijvingspagina. Zie Template talk:Information voor details over het gebruik van dat sjabloon.

Voeg alstublieft zoveel mogelijk informatie toe. Als die informatie niet beschikbaar is, kan het bestand verwijderd worden. Volg voor meer informatie de gids eerste stappen. Als u hulp nodig heeft, of een vraag wilt stellen, doe dat dan alstublieft bij de Helpdesk.

Dank u wel.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Please tag images}} instead.