Pendhapa

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wikimédhia Commons
Gambar dina iki

Wide-frame view and water reflection of Kinkaku-ji Temple, a sunny day, Kyoto, Japan.
 

+/− (jv), +/− (en)

Médhia dina iki
Roping up on a glacier is one of the basic techniques for progressing in mountaineering. There are several techniques and several knots to know. The Écrins guides present to us today everything you need to know about rope-up on a glacier for 2, 3 or more people. We are going to talk about knots, torso rings, mobile or fixed gallows and the adaptation of the rope to the terrain.
 

+/− (jv), +/− (en)


Partisipasi
Ngluru?
Mangga nggunakaké kothak gegolèkan ing dhuwur kaca iki utawa pranala ing sisih tengen. Mangga uga langganan marang umpan sindhikat kita.
Nggunakaké?
Kanggo informasi luwih jangkep bab lisènsi mardika, mangga waca pandhuan panganggoan ambal kita. Kowé uga bisa njaluk gambar.
Ngidhèntifikasi?
Ana uga kategori objèk kang durung kaidhèntifikasi. Yèn kowé nemokaké subjèk sing bisa kokidhèntifikasi, tulis cathetan ing kaca parembugané.
Nggawé?
Priksa kabèh sing mbok perlu ngertèni ing pandhuan pasumbanging pagawéyanmu.
lan luwih akèh manèh!
Kanggo njlajah luwih jangkep kowé bisa nyumbang ing proyèk iki, mangga menyang Gapura Paguyuban.
Tantangan poto sasèn
Jupuk sawatara poto lan unggahen kanggo minangkani tantangan tèmatik sasèn kita, temokaké inspirasi lan jajal subjèk anyar! Sinau luwih jangkep bab tantangané!
Sorotan

Yèn iki pisananmu ngluru ing Commons, bokmanawa kowé péngin miwiti kanthi Gambar pethingan, Gambar kuwalitas, utawa Gambar ingajen.

Kowé uga bisa ndeleng sawatara kasil karya kang digawé déning panyumbang kang kaahliané dhuwur ing Tinemu juru poto kita lan Tinemu juru ilustrasi kita. Kowé uga bokmanawa kasengsem ing Gambar taun iki.

Kontèn