Faqja kryesore

From Wikimedia Commons, the free media repository
(Redirected from Faqja Kryesore)
Jump to navigation Jump to search
Wikimedia Commons
Fotografia e ditës
Naghsh-e rostam, Irán, 2016-09-24, DD 12.jpg

Relief of triumph of Shapur I over Valerian at Naqsh-e Rostam (ca. 241–272 AD), located in Persepolis, Iran. This carving depicts a famous scene in which the Roman Emperor, Valerian, is kneeling before Shapur I and asking for mercy. Shapur defeated Valerian at the Battle of Edessa, in which the entire Roman army was destroyed and Valerian became Shapour's prisoner. This was the first and only time a Roman emperor was taken prisoner. The Emperor Philip the Arab is depicting standing and Gordian III is dead at the feet of Shapur's horse.
 

+/− (sq), +/− (en)

Mediumi i ditës
Magnify-clip (sans arrow).svg
A 10-ft high glacier wall broke off in Himachal Pradesh’s Kinnaur district, sliding onto the highway. Several tourists were stranded even as they were warned to stay away from the moving wall of the glacier. The piece of the glacier can be seen sliding towards the cars on the highway, even as tourists kept trying to capture the incident on camera. Several cars were stranded as well. The Border Roads Organisation cleared the roads on Saturday itself, when the incident occured.
 

+/− (sq), +/− (en)


Pjesëmarrja
Dëshironi të shfletoni?
Ju lutemi përdorni kutinë e kërkimit në krye të kësaj faqeje ose lidhjet në të djathtë.
Të përdorni?
Për të përmbushur kërkesat e licencave të lira, ju lutemi lexoni udhëzuesin tonë mbi ripërdorimin. Ju gjithashtu mund të kërkoni që një fotografi të ngarkohet në Commons.
Të identifikoni?
Shfletoni Kategorinë:Tema të paidentifikuara. Nëse gjeni diçka që mund ta identifikoni, lini një shënim në faqen e diskutimit.
Të krijoni?
Shikoni gjithçka që duhet të dini në udhëzuesin tonë mbi kontribuimin e punës suaj.
dhe më tepër!
Për të eksploruar mënyra të tjera se si mund të kontribuoni te ky projekt, kontrolloni Portalin e Komunitetit.
Sfida mujore e fotografive
Generic Camera Icon.svg
Bëni disa foto dhe ngarkojini ato për sfidën tonë tematike mujore, frymëzohuni dhe provoni tema të reja! Mësoni më shumë mbi sfidat!
Pikat kryesore

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, mund të filloni me Fotot e përkryera, Fotot cilësore ose Fotot me vlera.

Ju gjithashtu mund të shikoni disa vepra të krijuara nga kontribuesit tanë tepër të aftë në Takimin me fotografët tanë dhe në Takimin me ilustruesit tanë. Gjithashtu mund të jeni të interesuar për Fotografinë e Vitit.

Wikimedia-logo black.svg
Wikipedia Wikipedia
Enciklopedi
Wikilajme Wikilajme
Gazetari e hapur
Wikifjalori Wikifjalori
Fjalor
Wikilibra Wikilibra
Libra dhe manuale
Wikicitate Wikicitate
Citate
Wikispecies Wikispecies
Direktori llojesh
Wikiversity Wikiversity
Vegla mësimore
Wikivoyage Wikivoyage
Udhëzues udhëtimi
Wikisource Wikisource
Tekste burimore
Wikidata Wikidata
Bazë njohurish
Meta-Wiki Meta-Wiki
Koordinimi
MediaWiki MediaWiki
Zhvillimi i softuerit Wiki