Template:File license/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
bahasa melayu  català  čeština  dansk  deutsch (Sie-Form)  deutsch  english  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Varoitus
Tämä tiedosto saatetaan poistaa.
Kiitos, että lisäsit tiedoston [[:{{{1}}}]]. Huomaan, että tiedoston tiedot eivät ole riittävät, sillä siihen ei ole merkitty tekijänoikeusmallinetta.

Jos et ole itse luonut tiedostoa, sinun pitää merkitä, mistä tiedosto on peräisin (mikä usein tarkoittaa nettisivua, jolta kuvan otit) ja mitkä ovat sen käyttöehdot. Sinun pitää myös merkitä tiedoston luoja siten kuin laki ja Commonsin käytännöt vaativat. Jos et ole luonut tiedostoa itse, on tärkeää, että voit perustella, että meillä on oikeus käyttää kuvaa Wikimedia Commonsissa. Merkitse tiedostoon lisäksi tekijänoikeusmalline.

Jos olet itse luonut tiedoston, voit merkitä kuvan mallineella {{self|cc-by-3.0}}, jos haluat, että kuvaa voi käyttää vapaasti, kunhan sinut mainitaan kuvan tekijänä. Jos taas haluat, että kuvaa voi käyttää vapaasti, jos sinut mainitaan sen tekijänä ja johdannaiset lisensoidaan samalla lisenssillä, voit merkitä kuvan mallineella {{self|cc-by-sa-3.0}}. Suositeltavaa on julkaista kuva sekä lisenssillä Creative Commons Nimeä-Tarttuva (CC-BY-SA) että GNU Free Documentation Licensellä. Jos haluat julkaista kuvan näin, merkitse se mallineella {{self|cc-by-sa-3.0|GFDL|migration=redundant}}. Vaikka tiedosto olisi sinun luomasi, kerro kaikki oleellinen kuvan alkuperästä, esimerkiksi missä valokuva on otettu tai miten tiedosto on luotu.

Huomaa, että tiedostot, joissa ei ole lähdettä eikä lisenssiä, poistetaan viikon kuluttua, kuten poistokriteereissä on määrätty. Jos olet tallentanut muitakin tiedostoja, tarkista, että olet merkinnyt niihin riittävät tiedot. Löydät kaikki lisäämäsi tiedostot Gallery-työkalulla. Kiitos yhteistyöstäsi.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.