Template:File license/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
català  čeština  dansk  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)‎  English  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  Bahasa Melayu  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  polski  português  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  беларуская‎  беларуская (тарашкевіца)‎  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  עברית  العربيَّة  فارسی  中文  +/−
Atenció!
Aquest fitxer podria ser suprimit.
Gràcies per carregar [[:{{{1}}}]]. He notat que la pàgina del fitxer no té prou informació sobre la llicència o bé té informació contradictòria, i per tant el seu estat legal no està clar.

Si has creat aquest fitxer tu mateix, llavors has de proporcionar una marca vàlida de drets d'autor. Pots marcar-lo amb {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} per lliurar-lo sota doble llicència GFDL més Reconiexement i Compartir-Igual de Creative Commons o pots marcar-lo amb {{PD-self}} per lliurar-lo al domini públic. (Pots veure a Commons:Senyals de drets d'autor un allista completa de les llicències que pots utilitzar.)

Si no has creat el fitxer tu mateix o si és una obra derivativa o d'altres tipus que estigui subjecta a protecció de drets, llavors has d'especificar on l'has trobat (per exemple amb un enllaç a la pàgina web d'on l'has tret), has de proporcionar evidències de que té una llicència acceptable per Commons (per exemple un enllaç a les condicions d'ús o l'avís legal del lloc web) i has d'afegir un senyal apropiat de llicència. Si no has creat el fitxer tu mateix i l'origen específic i informació de llicència no està disponible en la web, llavors has de demanar permís a través del sistema VRT i seguir el procediment descrit allà.

Tingues en compte que tot fitxer sense origen o sense una llicència apropiada serà esborrat una setmana després d'haver estat advertit, tal com es descriu als criteris per a supressió ràpida. Si has carregat altres fitxers, comprova també que tinguin tota la informació correcta. (Pots obtenir una llista de tots els teus fitxers carregats utilitzant l'eina Gallery.) Gràcies.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.