Template:File license/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Bahasa Melayu  català  čeština  dansk  Deutsch (Sie-Form)  Deutsch  English  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  Nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Atenció!
Aquest fitxer podria ser suprimit.
Gràcies per carregar [[:{{{1}}}]]. He notat que la pàgina del fitxer no té prou informació sobre la llicència o bé té informació contradictòria, i per tant el seu estat legal no està clar.

Si has creat aquest fitxer tu mateix, llavors has de proporcionar una marca vàlida de drets d'autor. Pots marcar-lo amb {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} per lliurar-lo sota doble llicència GFDL més Reconiexement i Compartir-Igual de Creative Commons o pots marcar-lo amb {{PD-self}} per lliurar-lo al domini públic. (Pots veure a Commons:Senyals de drets d'autor un allista completa de les llicències que pots utilitzar.)

Si no has creat el fitxer tu mateix o si és una obra derivativa o d'altres tipus que estigui subjecta a protecció de drets, llavors has d'especificar on l'has trobat (per exemple amb un enllaç a la pàgina web d'on l'has tret), has de proporcionar evidències de que té una llicència acceptable per Commons (per exemple un enllaç a les condicions d'ús o l'avís legal del lloc web) i has d'afegir un senyal apropiat de llicència. Si no has creat el fitxer tu mateix i l'origen específic i informació de llicència no està disponible en la web, llavors has de demanar permís a través del sistema VRT i seguir el procediment descrit allà.

Tingues en compte que tot fitxer sense origen o sense una llicència apropiada serà esborrat una setmana després d'haver estat advertit, tal com es descriu als criteris per a supressió ràpida. Si has carregat altres fitxers, comprova també que tinguin tota la informació correcta. (Pots obtenir una llista de tots els teus fitxers carregats utilitzant l'eina Gallery.) Gràcies.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.