Template:File license/nb

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Bahasa Melayu  català  čeština  dansk  Deutsch (Sie-Form)  Deutsch  English  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  Nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Warning sign
Denne filen kan bli slettet.
Takk for at du lastet opp [[:{{{1}}}]]. Jeg har imidlertid lagt merke til at siden enten ikke inneholder nok informasjon om lisensen eller den inneholder motstridende informasjon, slik at opphavsrettsstatusen til filen er uklar.

Hvis dette er ditt eget verk må du sjekke at det er angitt et gyldig lisensmerke. Du kan for eksempel merke filen med {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} for å multilisensiere den under GFDL og Creative Commons Attribution-ShareAlike All-version license eller du kan bruke {{PD-self}} for å slippe den som offentlig eiendom. (Se Commons:Copyright tags for en fullstendig liste over lisensmerker du kan bruke.)

Hvis filen ikke er ditt eget verk, eller hvis den er et derivat av et annet verk som kan være opphavsrettslig beskyttet, må du angi hvor du har funnet det (vanligvis gjøres dette gjennom en lenke til nettsiden der du fant det), du må fremlegge bevis på at det er underlagt en lisens som aksepteres på Commons (typisk en lenke til bruksvilkårene for innhold fra nettsiden), og du må angi lisensmerke. Hvis filen ikke er ditt eget verk og kilde og lisensinformasjon ikke er tilgjengelig på nettet, må du fremskaffe tillatelse gjennom VRT-systemet og følge prosedyren beskrevet der.

Filer uten kildeangivelse eller uten korrekt merking med lisensmerke vil bli slettet en uke etter merking, som beskrevet i retningslinjene for hurtigsletting. Hvis du har lastet opp andre filer, vennligst sjekk at du har angitt den nødvendige informasjon for disse filene også. (Du kan finne en liste over alle dine opplastede filer ved å bruke galleriverktøyet.) Takk for din oppmerksomhet.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.