Template:Image license/ms

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
العربيَّة  català  čeština  dansk  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)‎  suomi  English  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  Bahasa Melayu  norsk bokmål  norsk  norsk nynorsk  polski  português  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  svenska  беларуская (тарашкевіца)‎  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  עברית  فارسی  +/−
Warning sign
Media ini mungkin akan dihapuskan.
Terima kasih kerana memuat naik [[:{{{1}}}]]. Saya perhatikan bahawa halaman fail sama ada tidak mengandungi maklumat yang cukup tentang lesen itu atau ia mengandungi maklumat yang bercanggah mengenai lesen itu, maka status hakcipta tidak jelas.

Jika anda mencipta ini memfailkan diri anda, maka anda perlu menyediakan tag hakcipta yang sah. Sebagai contoh, anda boleh tag dengan {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} untuk menerbitkannya di bawah pelbagai lesen GFDL bersama dengan perlesenan Semua Versi Perkongsian Serupa Creative Commons atau anda juga boleh tag dengan {{PD-self}} untuk menerbitkannya dalam domain awam. (Lihat tag-tag hakcipta bagi senarai penuh tag perlesenan yang anda boleh gunakan.)

Jika anda tidak mencipta fail sendiri atau jika ia adalah terbitan kerja orang lain yang mungkin tertakluk kepada perlindungan hak cipta, maka anda mesti menentukan di mana anda menjumpainya (cth. biasanya pautan ke laman web di mana anda menjumpainya), anda mesti menunjukkan bukti bahawa ia mempunyai lesen yang boleh diterima untuk Commons (cth. biasanya pautan kepada terma-terma penggunaan untuk kandungan dari laman tersebut), dan anda mesti menambah tag lesen yang sesuai. Jika anda tidak mencipta fail sendiri dan sumber maklumat khusus dan lesen tidak boleh didapati di web, anda diperlukan untuk mendapatkan kebenaran melalui sistem OTRS dan ikut prosedur yang diterangkan di sana.

Ambil perhatian bahawa mana-mana fail unsourced atau tidak wajar berlesen akan dihapuskan satu minggu selepas media ini telah ditanda sebagai kekurangan maklumat yang betul, seperti yang dinyatakan dalam kriteria untuk penghapusan segera. Jika anda telah memuat naik fail lain, sila mengesahkan bahawa anda telah menyediakan maklumat yang betul untuk fail-fail juga. (Anda boleh mendapatkan senarai semua fail yang dimuat naik anda menggunakan alatan Galeri.) Terima kasih.