Commons:Vastuuvapaus

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:General disclaimer and the translation is 47% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:General disclaimer and have to be approved by a translation administrator.
Outdated translations are marked like this.

WIKIMEDIA COMMONS EI TAKAA TIETOJEN OIKEELLISUUTTA

Wikimedia Commons is hosted by the Wikimedia Foundation Inc., registered at Florida Department of State, Division of Corporations with number N03000005323. The Wikimedia Foundation is a foundation under the law of the US federal state of Florida. The name and address with the U.S. Copyright Office in Washington D.C. for the designated agent to receive notification of claimed infringement for the Wikimedia Foundation is:

Stephen LaPorte, Designated Agent
Wikimedia Foundation
c/o CT Corporation System
330 N Brand Blvd
Glendale, CA 91203-2336


Phone: +1 (415) 839-6885
Facsimile number: +1 (415) 882-0495
Email: legal@wikimedia.org

For questions and interview requests you are welcome to contact the active Wikimedia Commons contributors at an informal level, see Commons:Ota yhteyttä.

About Wikimedia Commons

Wikimedia Commons on verkossa toimiva avoimen sisällön mediavarasto eli yksilöiden ja ryhmien vapaaehtoinen yhteisö, joka tekee työtä kehittääkseen yhteistä resurssia erilaisen median keräämiseksi. Sen rakenteen vuoksi kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys ja verkkoselain, pystyy muuttamaan sen sisältöä. Otathan siksi huomioon, että mitään täällä olevaa ei välttämättä ole tarkastettu sellaisten henkilöiden toimesta, joilla on tarpeeksi asiantuntemusta voidakseen tarjota sinulle täydellistä, täsmällistä tai luotettavaa tietoa.

Commonsista löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta Commons ei kuitenkaan voi taata Commonsissa olevan tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan Commonsista, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki Commonsista löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Vastuullisuus

Kukaan tekijöistä, muokkaajista, sponsoreista, ylläpitäjistä tai kukaan muu millään tavalla Wikimedia Commonsiin liittyvä henkilö ei voi olla vastuussa virheellisen tai loukkaavan tiedon esiintymisestä, eikä tiedon, joka näillä verkkosivuilla on tai johon näillä verkkosivuilla on linkki, käytöstä.

Käytön ehdot

Commonsissa oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta. Tämän sivuston käyttö ei luo sinun, Commonsin tai kenenkään Commonsiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Sinulla on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Commonsista, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Commons saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö Commonsissa anna sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, Commonsilla ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Commons siten voi myöntää sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Huomaa, että Commonsista löytyvä tieto saattaa rikkoa sen valtion lakeja, joiden alueelta käytät Commonsia. Commons ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia, mutta koska Commonsin tieto on fyysisesti talletettu Yhdysvaltoihin, Commons nauttii tallennuspaikassaan Yhdysvaltain perustuslain ja Yhdistyneiden kansakuntien Yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen kaikille suomaa sananvapautta.

Valtiosi tai muun hallinnollisen alueesi lait eivät välttämättä takaa tätä vapautta, ja siksi Commons ei voi olla vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita teet käyttäessäsi Commonsia tai luodessasi hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista Commonsiin.

Wikimedia Commonsia ei vertaisarvioida järjestelmällisesti: vaikka lukijat voivat korjata virheitä tai poistaa virheellisiä ehdotuksia, heillä ei ole oikeudellista velvollisuutta tehdä niin, ja siksi kaikki täällä oleva informaatio on ilman mitään implikoitua takuuta minkäänlaiseen tarkoitukseen tai käyttöön.

No consequential damages can be sought against Wikimedia Commons, as it is a voluntary association of individuals developed freely to create various open source online educational, cultural and informational resources. This information is being given to you gratuitously and there is no agreement or understanding between you and Wikimedia Commons regarding your use or modification of this information beyond the Creative Commons Attribution-Sharealike 3.0 Unported License (CC BY-SA) and the GNU Free Documentation License (or such other license as is applied to files); neither is anyone at Wikimedia Commons responsible should someone change, edit, modify or remove any information that you may post on Wikimedia Commons or any of its associated projects.

Kiitos, että luit tämän sivun. Toivottavasti viihdyt Wikimedia Commonsissa.