Commons:Avís legal

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:General disclaimer and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:General disclaimer and have to be approved by a translation administrator.

WIKIMEDIA COMMONS NO DÓNA CAP GARANTIA DE VALIDESA

Wikimedia Commons és un projecte de la Wikimedia Foundation Inc., registrada a Florida Department of State, Division of Corporations amb el número N03000005323. La Fundació Wikimedia és una fundació sota la llei de Florida, estat federat dels EUA. El nom i l'adreça de l'U.S. Copyright Office in Washington D.C. (l'Oficina de Drets d'Autor dels Estats Units a Washington D.C.) perquè l'agent designat rebi la notificació de la infracció reclamada per a la Fundació Wikimedia és:

Stephen LaPorte, Designated Agent
Wikimedia Foundation
c/o CT Corporation System
330 N Brand Blvd
Glendale, CA 91203-2336


Phone: +1 (415) 839-6885
Facsimile number: +1 (415) 882-0495
Email: legal@wikimedia.org

Per a preguntes i sol·licituds d'entrevistes esteu convidat a contactar amb els col·laboradors actius de Wikimedia Commons a un nivell informal. Vegeu Commons:Contacte.

Quant a Wikimedia Commons

Wikimedia Commons és una mediateca en línia de contingut lliure, és a dir, una associació voluntària de persones que desenvolupen una font comuna multimèdia. La seva estructura permet que tothom que tingui una connexió a Internet i un navegador web pugui modificar el seu contingut. Per tant, tingueu en compte que res del que es troba aquí ha sigut necessàriament revisat per professionals amb els coneixements necessaris per proporcionar-vos una informació completa, precisa i fiable.

Això no significa que no pugueu trobar informació valuosa i acurada a Wikimedia Commons, però sigueu conscients que Wikimedia Commons no pot garantir, en cap cas, la validesa de la informació. Pot passar que recentment s'hagi canviat, vandalitzat, o alterat per algú amb un punt de vista que no es correspongui amb el coneixement general en l'àrea particular en la que esteu interessats a informar-vos.

Responsabilitat

Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors, gestors ni ningú que tingui cap relació d'alguna manera amb Wikimedia Commons pot ser responsable de la presència de cap informació imprecisa o difamatòria o de l'ús que feu de la informació disponible o enllaçada a aquestes pàgines web.

Condicions d'utilització

Entengueu que aquí el contingut es subministra gratuïtament i no existeix cap tipus d'acord o contracte entre vós i els propietaris o usuaris d'aquest lloc, els propietaris dels servidors on està allotjat, els col·laboradors individuals, cap administrador del sistema o del projecte, o ningú altre que d'alguna forma tingui relació amb aquest projecte, o els projectes relacionats, a qui es pugui reclamar directament. Se us ofereix una llicència limitada per copiar qualsevol cosa d'aquest lloc, però això no crea ni implica cap relació contractual o extracontractual per part de Wikimedia Commons o cap dels seus agents, membres, organitzadors o altres usuaris.

Totes les marques comercials, de productes o serveis, marques col·lectives, drets de disseny, drets de privadesa o altres similars que es mencionin, usin o citin a Wikimedia Commons són dels respectius propietaris. El seu ús aquí no implica que pugueu utilitzar-los per cap altre propòsit que l'informatiu o similar contemplat pels autors originals dels arxius de Wikimedia Commons sota l'esquema de llicència GFDL. A no ser que es digui el contrari, Wikimedia Commons ni Wikimedia no estan recolzats ni associats amb cap dels propietaris d'aquests drets i, per tant, Wikimedia Commons no pot concedir cap dret d'ús de cap material protegit. L'ús de qualsevol d'aquestes propietats immaterials o similars és sota el vostre propi risc.

Tingueu en compte que la informació que es troba aquí podria violar les lleis del vostre estat o jurisdicció. Wikimedia Commons no encoratja la violació de cap llei però, com que aquesta informació s'emmagatzema en un servidor en l'estat de Florida als Estats Units d'Amèrica, es manté en referència a les proteccions permeses sota la Primera Esmena de la Constitució dels Estats Units i sota els principis de la Declaració Universal dels Drets Humans de les Nacions Unides.

Les lleis del vostre estat poden no reconèixer una protecció tan ampla de llibertat d'expressió com les lleis dels Estats Units o els principis de la Carta de l'ONU i, en aquest cas, Wikimedia Commons no pot ser responsable en absolut de cap violació potencial d'aquestes lleis si enllaceu a aquest lloc o useu la seva informació.

Wikimedia Commons no està revisat regularment per experts; encara que els lectors poden corregir errors o treure suggeriments erronis no tenen cap obligació legal per fer-ho i, per tant, tota la informació que es troba aquí no té en absolut cap garantia implícita d'exactitud per a cap propòsit o ús.

No es pot culpar a Wikimedia Commons de cap dany derivat ja que és una associació voluntària de persones desenvolupada lliurement per crear diversos recursos en línia de codi obert de caràcter educatiu, cultural i informatiu. Aquesta informació se us dóna gratuïtament i no hi ha cap acord ni benentès entre les dues parts quant al seu ús o modificació més enllà de la Llicència de documentació lliure de GNU. Tampoc no hi ha ningú responsable a Wikimedia Commons si algú canvia, modifica o treu qualsevol informació que pugueu posar a Wikimedia Commons o a qualsevol dels projectes associats.

Gràcies per dedicar el seu temps a llegir aquesta pàgina i, si us plau, gaudiu de la vostra experiència a Wikimedia Commons.