User talk:Ronn

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Archief

File:Gooise boerin van Martinus van Regteren Altena.jpg[edit]

hi, nice upload. i messed with your metadata, adding a deeplink to each work.

you might want to consider using artwork template, with the old uploader, or com:pattypan. for PD art. cheers. Slowking4 § Richard Arthur Norton's revenge 03:46, 31 December 2016 (UTC)

Thanks. I've heard about Pattypan before, tried it once.. but gave up after the download. It looked too complicated. haha I just tried again and uploaded my first pictures. I will certainly use it more often. :) Ronn (talk) 02:15, 2 January 2017 (UTC)

meer hulp[edit]

Hoi Ronn,

We hebben elkaar ontmoet met de WiR van Erfgoed Gelderland en ik ben bezig met mijn eerste toevoegingen aan Wiki Commons. (https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Special:ListFiles/MHV_GAC&ilshowall=1) Heel langzaam, en met veel fouten, leer ik bij. Ik heb intussen hulp gehad van HenkvD, die dat heel vriendelijk deed, en er is nog een Engelse James die gewoon mijn werk wist. Maar we komen er.

Mijn vragen stapelen zich op en ik wil graag weten wat de beste manier is om jouw input te vragen. Maak ik een lijst, mail die tevoren, en bespreken we dat op de volgende bijeenkomst? Als ik een grote fout maak en er niet uit kom, kan ik jou dan direct mailen of wachten we gewoon af of iemand het ziet en het herstelt?

Wat vind jij werkbaar? H. Molenaars 20 maart 2017 — Preceding unsigned comment added by MHV GAC (talk • contribs) 11:19, 20 March 2017 (UTC)

Dat ziet er al goed uit! Het belangrijkste is dat de foto er met de juiste beschrijving en licentie op komt te staan. Vaak komen er dan wel mensen langs die bijvoorbeeld de datumnotatie aanpassen of een categorie toevoegen waarvan zelfs ik het bestaan nog niet kende. Wees niet bang om fouten te maken, alles kan worden hersteld.
Ik weet nog niet wat de plannen van de WiR zijn en of ik bij de volgende bijeenkomst ben. Je hoeft je vragen niet op te sparen, die mag je gerust hier stellen. Als je vragen stelt in de Facebookgroep de "Wikimedia & Erfgoed Gelderland" kunnen andere deelnemers er misschien ook weer van leren of wellicht vanuit hun ervaring aanvullen. Henk kennende wil hij je vast ook verder helpen. Je kunt bovendien altijd terecht in 'de Kroeg' of bij de Helpdesk op Wikipedia. Ronn (talk) 11:55, 20 March 2017 (UTC)